Say What?!


Say What?!
Say What?!
ISBN: 9788257321130
Serie: Kunnskapsforlagets illustrerte skoleordbøker
Forfatter: Vibecke Haslerud Steenfeldt-Foss (red.) og Thomas Fehrm (ill.)
Utgitt:
Innbinding: Innbundet
Format: 238 x 175 x 37 mm
Vekt: 960 gram
Utgave: 1. utgave
Veil. pris: kr 329.00

Kjøp Say What?! hos ark.no
Nynorsk-engelsk ordbok for grunnskolen

Say What?! er ei etterlengta ordbok mellom nynorsk og engelsk for grunnskolen.

Med enkle forklaringar og eit oversiktleg grafisk oppsett, er ordboka lagt spesielt til rette for barn og unge. Boka er også rikt illustrert, noko som gjer ho morosam å bruke.  

Ordoka er til hjelp både for dei som vil lære seg engelsk og for dei som vil forbetre nynorsken sin. Ho inneheld britisk så vel som amerikansk engelsk, og er laga med sikte på å vise mangfaldet i den nynorske målforma.

Say What?! består av over 17 000 oppslagsord og meir enn 6 000 uttrykk. Uttrykka illustrerer blant anna riktig bruk av preposisjonar saman med oppslagsorda, og dei mange eksempla viser orda i bruk. Ordboka inneheld dessutan ein oppdatert og omfattende minigrammatikk, som blant anna forklarer den nye inndelinga av ordklassene.

Dette er ei bok som er enkel å bruke for dei som har lita erfaring med ordbøker, med tydeleg inndelt informasjon og få forkortingar. Mange av teikningane kallar i tillegg fram smilet hos lesaren. Boka er godt eigna til klassesett og til opplæring i ordbokbruk. Ho passar også fint til å bruke privat.


Andre titler i Kunnskapsforlagets illustrerte skoleordbøker


Hæ?!
Les mer
Say What?!
Les mer