Lingua

Forsidebilde for Lingua
Lingua
tysk-norsk / norsk-tysk
ISBN: 9788257318963
Utgitt: 2008
Utgave: 3. utgave
Innbinding: Heftet
Format: X 147 x 59
Vekt: 1182 gram
Veil. pris: kr 289,-

Dette er en moderne ordbok som inneholder ca. 45 000 oppslagsord og en rekke eksempler fra tysk dagligtale. Tyske oppslagsord har trykkmarkering der hvor trykket ligger annerledes enn på norsk, mens ord som uttales på en annen måte enn forventet, er oppført med lydskrift. Ordboken er spesielt tilrettelagt for elever og er tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolen. 

Den inneholder også: 

  • KORTARTIKLER om ord og uttrykk hvor vi nordmenn ofte gjør feil. Det betyr at du ikke bare finner det ordet du er ute etter, men også lærer litt om hvordan det brukes. Artiklene står på alfabetisk plass i de to ordbokdelene, slik at de er lette å finne fram til. 
  • NORSK-TYSK EMNEORDLISTEmed norske og tyske ord knyttet til et tema eller emne, noe som gir et ypperlig utgangspunkt blant annet for stilskriving og systematisk læring av ordforråd innen et gitt emne. 
  • MINIGRAMMATIKK som gir deg en oversikt over viktige grammatiske regler i tysk. Du finner også en oversikt over sterke verb, orddelingsregler, brevoppsett m.m.