Lingua


Lingua
Lingua
ISBN: 9788257318963
Serie: Lingua-ordbøker
Utgitt:
Innbinding: Heftet
Sider: 1060
Format: 213 x 147 x 59 mm
Vekt: 1182 gram
Utgave: 3. utgave
Veil. pris: kr 289.00

Kjøp boken

tysk-norsk / norsk-tysk

Dette er en moderne ordbok som inneholder ca. 45 000 oppslagsord og en rekke eksempler fra tysk dagligtale. Tyske oppslagsord har trykkmarkering der hvor trykket ligger annerledes enn på norsk, mens ord som uttales på en annen måte enn forventet, er oppført med lydskrift. Ordboken er spesielt tilrettelagt for elever og er tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolen. 

Den inneholder også: 

  • KORTARTIKLER om ord og uttrykk hvor vi nordmenn ofte gjør feil. Det betyr at du ikke bare finner det ordet du er ute etter, men også lærer litt om hvordan det brukes. Artiklene står på alfabetisk plass i de to ordbokdelene, slik at de er lette å finne fram til. 
  • NORSK-TYSK EMNEORDLISTEmed norske og tyske ord knyttet til et tema eller emne, noe som gir et ypperlig utgangspunkt blant annet for stilskriving og systematisk læring av ordforråd innen et gitt emne. 
  • MINIGRAMMATIKK som gir deg en oversikt over viktige grammatiske regler i tysk. Du finner også en oversikt over sterke verb, orddelingsregler, brevoppsett m.m.

 


Andre titler i Lingua-ordbøker


Lingua Nynorskordliste med skrivereglar
Les mer
Lingua Bokmålsordliste med skriveregler
Les mer
Lingua
Les mer
Lingua
Les mer
Lingua
Les mer