Say What?!


Say What?!
Say What?!
ISBN: 9788257318284
Serie: Kunnskapsforlagets illustrerte skoleordbøker
Forfatter: Espen Mellquist og Thomas Fehrm (ill.)
Utgitt:
Innbinding: Innbundet
Sider: 629
Format: 239 x 174 x 29 mm
Vekt: 993 gram
Utgave: 2. utgave
Veil. pris: kr 329.00

Kjøp Say What?! hos ark.no
Engelsk illustrert ordbok

"Et funn av en ordbok!"

Say What?! er en populær ordbok for barn fra 10 til 14 år. Den har 20 000 oppslagsord, mange underholdende tegninger og en utmerket minigrammatikk som barna kan forstå.

Barn og ungdom kommer i kontakt med engelsk språk og kultur i diverse medier hver dag, og boken er fin å bruke både i og utenfor skolen. Ordutvalget er særlig tilpasset faglige krav på grunnskolens mellomtrinn og ungdomstrinn, samt situasjoner som barn og unge møter i fritiden. Uttalen av oppslagsordene er oppgitt med lydskrift. Det vises hvordan oppslagsordene brukes med preposisjoner i og i faste uttrykk, noe vi ofte strever med i Norge.

Ordboken inneholder både britisk og amerikansk engelsk. Den er lett å bruke for dem som har liten erfaring med ordbøker, med tydelig inndelt informasjon og uten forkortelser eller henvisninger. Mange av tegningene kaller frem smilet hos leseren.

Egner seg godt til klassesett. Det finnes et aktivitetshefte til boken, med quizer, forslag til leker og annet som kan gjøre det artig å øve på å bruke ordbok både på skolen og hjemme.


Andre titler i Kunnskapsforlagets illustrerte skoleordbøker


Say What?!
Les mer
Hæ?!
Les mer