Lingua


Lingua
Lingua
ISBN: 9788257317195
Serie: Lingua-ordbøker
Forfatter: Kåre Nilsson, Eva Refsdal
Utgitt:
Innbinding: Heftet
Sider: 1228
Format: 216 x 149 x 46 mm
Vekt: 1330 gram
Utgave: 1. utgave
Veil. pris: kr 289.00

Kjøp boken

spansk-norsk / norsk-spansk

Dette er en moderne ordbok som inneholder oppslagsord og eksempler fra spansk dagligtale. Den inneholder også ord og uttrykk som er særegne for latinamerikansk spansk. Ordboken er spesielt tilrettelagt for elever i ungdomsskolen og den videregående skolen og er tillatt brukt ved eksamen.

Den inneholder også: 

  • KORTARTIKLER om ord og uttrykk hvor vi nordmenn ofte gjør feil. Det betyr at du ikke bare finner det ordet du er ute etter, men også lærer litt om hvordan det brukes. Artiklene står på alfabetisk plass i de to ordbokdelene, slik at de er lette å finne fram til.
  • NORSK-SPANSK EMNEORDLISTE med norske og spanske ord knyttet til et bestemt tema eller emne, noe som gir et ypperlig utgangspunkt bl.a. for stilskriving og systematisk læring av ordforråd innen et gitt emne. 
  • MINIGRAMMATIKK som gir deg en oversikt over viktige grammatiske regler i spansk og bøyningen av spanske regelmessige og uregelmessige verb. Du finner også en oversikt over spansk uttale, forskjeller mellom europeisk og latinamerikansk spansk, brevoppsett, forkortelser m.m.

 Heftet.


Andre titler i Lingua-ordbøker


Lingua Nynorskordliste med skrivereglar
Les mer
Lingua Bokmålsordliste med skriveregler
Les mer
Lingua
Les mer
Lingua
Les mer
Lingua
Les mer